Overvej disse 7 faktorer, når du vælger et webhotel
Når du leder efter et webhotel, er der mange faktorer, du skal overveje. Disse kan omfatte pris, hosting (delt eller dedikeret), og hvad du håber at få ud af dit webhotel. I dette blogindlæg vil vi dække 7 forskellige ting, som du bør have i tankerne, når du beslutter dig for, hvilken der er den rigtige for dig!
-Pris: Da der er mange forskellige muligheder for webhosting, er det vigtigt at kende dit budget. Der er normalt et fast beløb, som man har afsat pr. måned eller år til at bruge på sin hjemmeside, og omkostningerne kan variere meget fra udbyder til udbyder. Hvis du ikke er sikker på, hvad der fungerer bedst for dig, så tal med en person, der ved noget om webhosting og kan hjælpe dig med at finde ud af det.
-Hosting: Dette er den type server, som dit websted vil blive hostet på – delt eller dedikeret? Delte servere er for dem, der ikke har brug for en masse båndbredde, mens dedikerede servere tilbyder mere kraft og fleksibilitet til gengæld for højere priser.
Tip: lav noget research om de funktioner, der tilbydes af de enkelte virksomheder – på den måde vil det ikke virke som om, der er overraskelser, når du skal tilmelde dig.
-Hvad ønsker du at fåud af din webplads?: Det afhænger af, hvad du ønsker at gøre med og for det. Hvis du arbejder som freelancer, har brug for en blog eller starter et onlinekursus, som ikke er kompatibelt med andre hostingudbydere, har du sandsynligvis brug for flere funktioner og fleksibilitet end en person, der har mindre at arbejde med.
-Type af websted: Gørhar du brug for en blog eller bare noget grundlæggende hosting? Det er vigtigt at vide, hvilke behov du har, før du går på jagt efter den perfekte webhost.
-Kontrol Panel: Der er normalt et panel, som giver dig mulighed for at kontrollere ting som at tilføje og fjerne scripts, administrere databaser, uploade filer – det gør livet lettere, når du driver dit websted! Det er altså noget du skal tænke over når du køber et webhotel.
Tip: hvis du driver en blog, skal du sørge for, at din hostingudbyder tillader plugins og widgets. WordPress er f.eks. muligvis ikke kompatibel med visse hosts