Tjili Pop

Den lille café i Rantzausgade serverer hverdagsmorgenmad og weekendbrunch og lasagne, sandwich OG nachos til et godt glas øl.

Det lille sted i Rantzausgade er sådan et, som du ville ønske lå lige om hjørnet, så du kunne komme forbi hver dag og blive en af dem, hvis navn bartenderen kender og altid lige har en besked til, når de kommer ind.

Tjili Pop er både en cafe og et værtshus. Det er sådan et sted, hvor du siger hej, når du kommer ind og op i baren, fordi stemningen er hjemlig, og folk kender hinanden. Her er sidder som regel et par stamgæster, og her er tilbagelænet hængen ud med drengene og masser af godt øl.

 

Indretningen
Tjili Pop er ikke bare et værtshus, det er også et kaffested, et brunchsted og et spisested, hvor der er blomster på de rastepladsagtige borde, hænger lyskæder på de rå vægge, og hvor baren, som ligger tre trin op, er pinkfarvet med holografi-discomønster.

Maden
Tjili Pop serverer morgenhygge og brunch på hverdage, og lidt hyggelige karmaretter som lasagne, nachos og sandwich resten af dagen til godt øl. Kaffen er brygget på French Roast, og er du til latté og au lait, går du ikke forgæves.

Link til facebook

 

http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=10678307244&ref=search&sid=631986429.3119786005..1